VYDŘENÁ ALE ZASLOUŽENÁ VÝHRA

16.08.2010 11:10

 

Přibyslavice B - Benfica     2:3 (1:1)

Branky: Plíšek, Čáp, Hutař(pk)

Sestava: Kašparides/Bašta,Karpíšek,Hutař,Kutálek/Čáp,Plíšek,Kopeček,Hany/Konfršt,Pekárek

Střídání: Čtveráček

Po prvním kole, které bylo skrz  nepřízeň počasí odloženo jsme zajížděli na půdu Přibyslavic (hráno již tradičně v Čechtíně). V zimě došlo v našem kádru k mnoha změnám, když několik hráčů bylo přeřazeno do A týmu. Na druhou stranu se po vleklém zranění vrátil Jirka Plíšek a z Horního Újezdu Laďa Kutálek. Změna se udála i na postu hlavního trenéra, který přijal náš vysloužilý hráč Jarda Šlapal. K zápasu se nás bohužel příliš nesešlo a tak jsme odjížděli pouze v 12 hráčích. A při pohledu na rozcvičující se dvacítku domácích chalanů nám pěkně vázl knedlík v krku.
Do zápasu jsme vstoupili opatrně s cílem nevyhrnout vše do útoku a počkat si na hru soupeře. Ten se soustředil spíše na hru ve středu hřiště a my jsme se tedy mohli vydávat do slibných protiútoků. Bohužel, první branky se dočkali domácí, kdy kapitán Hutař zahrál špatně malou domů, Kašpar ještě hůř míč odkopl a útočník měl před sebou odkrytou bránu. 1:0! Tento okamžik nás ale nezlomil, dál jsme si plnili své úkoly a rychlým přechodem dělali domácí obraně starosti. Zanedlouho přišlo i zasloužené vyrovnání, kdy střílel Hanák, obránce tečoval míč na vlastní bránu a Plíšek pohotově hlavou doklepl. 1:1! Do poločasu jsme mohli jít i do vedení, ale Hanák nastřelil jen břevno a Pelikán tyč. Ovšem i domácí neskládali zbraně a po lajnách se dostávali na dostřel naší branky, kde už ale čaroval Kašpar. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.
Druhý poločas začal v podobném duchu jako skončil ten první, hrálo se nahoru dolů a bylo jen otázkou, který tým dá další branku. To se naštěstí podařilo nám. Po ataku na Pekárka jsme se dožadovali odpískání faulu, domácí protestovali, ale Pelikán si přebral míč, drze vypálil a trefil se přesně k tyči. 1:2! Po této situaci se domácí dlouho oklepávali a my chodili do přečíslení, ale šance Kopečka, Konfršta a ani Pekárka gólem neskončili. To domácí podpořilo ve snaze a přitlačili nás k naší bráně. V 85 minutě napřáhl za hranicí vápna domácí hráč a vymetl pavučiny Kašpecovi brány. 2:2! Krutý, ale zasloužený trest nás stále nezlomil a snažili jsme se ještě jednou strhnout vedení na naší stranu ovšem po několika závarech branka stále nepřicházela. Když už to vypadalo na dělbu bodů, tak se do vápna rozběhl Hanák, udělal kličku obránci a ten jej nešikovně podkopl. Rozhodčí s penaltou nezaváhal a taktéž i Marťa Hutař, kdy poslal brankáře na druhou stranu brány. 2:3! Doufejme, že první výhra nás nakopne do dalších zápasů. Příští týden hrajem doma s Harťálem,  tak očekávám plný stánek….

HANY

Kontakt

sláňa

marekkonfrst@seznam.cz

773 477 007

Klubové zprávy

 PÁ 17:50 sraz na travnatým hřišti

18:00 trénink

 

Následující zápas

Sobota 10:15

Benfika - Třebenice

 

sraz 09:00


Poslední zápas

15.5.11 Neděle 16:30

Radkovice - Benfika  0:0