HARTVÍKOVICE B – JAROMĚŘICE B 0:1

13.04.2011 21:49

Sestava: Hutař (c) – Matoušek, Mahr, Karpíšek, Němec – Kopeček, Čermák, Hanák, Čtveráček – Bikila, Konfršt

Střídali: Bašta, Herman

Zápas byl značně ovlivněn povětrnostními podmínkami. Po celých devadesát minut se hrálo spíše v autu než na hřišti. Náš tým byl oslaben o brankáře Chocholouše, který byl minulý zápas vyloučen, a proto se do brány postavil obránce Hutař, což se nakonec ukázalo jako šťastné řešení. První po větru hráli Hartvíkovice, ale své přihrávky na útočníky dávali až příliš prudké a ty sbíral náš ,,brankář“. Naši hru pozvedl především Pavel Čermák, který svým dravým pohybem dělal na hřišti ještě větší vítr než skutečně byl. Asi největší šanci první půle měl Hanák, ale face to face gólmanovi nedokázal míč usměrnit do brány. A když svoji šanci neproměnil ani Slanínho, tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.
Poločasová pauza byla dosti dlouhá, pravděpodobně  páni rozhodčí dopíjeli kávičku s rumem (ovšem musím podotknout, že rozhodovali bez jakýkoliv problémů). Toto čekání nám zpestřoval Sumec s jeho komediálními výstupy. A kouč s taktickými radami.
Druhou půli byl vítr na naši straně a to se projevilo na hře. Soupeře jsme přimáčkli na jeho polovině a mačkali jak citrón, ovšem bez gólové tečky. Soupeř se spoléhal na 3 útočníky a nakopávané míče na ně, to ale znovu skvěle hrající obrana jistila. Před brankářem Kazatelem jsme několikrát vytvořili závary ale Pikila, Konfršt, Hanák, Čermák, Matoušek, Kopeček a ani Sláva nedokázali střelit důležitou branku. Co se nepodařilo za celý mač jsme opět zvládli v jeho závěru. Běžela 81 minuta, kdy Alda Kopeček poslal geniální přihrávkou do samostatného úprku Pikily a ten ránou ze šestnáctky nedal brankáři šanci!!! Zbývalo tedy cca 10 minut, které jsme potřebovali odbránit, bohužel jsme se až příliš zatáhli a soupeř nás začal svírat. Ale ani v tuto chvíli si nedokázal vypracovat pořádnou šanci. Rozhodčí za dul do fujary a my se mohli radovat z další výhry. Příští týden nás čeká zápas s jedním s nejnepříjemnějších soupeřů Koněšín (tyto zápasy nás stáli  již několik červených karet)! Ovšem na našem ligovém pažitu to nebudou mít jednoduché, tímto chci pozvat fanoušky na další koncert Benfiky-neděle od 10:15 hod…                                        
                                                                                                                   HANY    
 

Kontakt

sláňa

marekkonfrst@seznam.cz

773 477 007

Klubové zprávy

 PÁ 17:50 sraz na travnatým hřišti

18:00 trénink

 

Následující zápas

Sobota 10:15

Benfika - Třebenice

 

sraz 09:00


Poslední zápas

15.5.11 Neděle 16:30

Radkovice - Benfika  0:0